Ilmoittautumiskäytäntö ja perumisohjeet

Koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautumislinkki löytyy pääsivulta sekä jokaisen koulutuksen kohdalta.

Kunkin koulutuksen kohdalla on mainittu viimeinen ilmoittautumispäivä. Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi kysellä kansalaisopiston toimistosta. Noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua lähetetään koulutuskutsu sähköpostilla. Olethan yhteydessä kansalaisopiston toimistoon, jos et saa kutsua.

Ilmoittautumisen Porin kesäyliopiston järjestämään koulutukseen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua tai viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen tehdystä perumisesta laskutetaan 40 prosenttia maksusta. Koulutuksen alkamisen jälkeen tehdystä keskeytyksestä peritään täysi maksu. Ilmoitathan sairastumisesta aina mahdollisimman pian. Sairaustapauksissa maksua ei peritä, jos lääkärintodistus tai työnantajan todistus sairauslomasta on toimitettu kesäyliopistolle viikon kuluessa koulutuksen alkamisesta.

Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa samasta työyhteisöstä. Olethan tällöin yhteydessä kesäyliopistoon.

Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan, laskutetaan koko kurssimaksu.

Porin kesäyliopiston järjestämät koulutukset voi maksaa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Muussa tapauksessa koulutuksen hinta laskutetaan koulutuksen alkamisen jälkeen. Täydennäthän ilmoittautumisen yhteydessä myös laskutustiedot, jos työnantaja maksaa osallistumisen. Voit myös ilmoittaa laskutustiedot kansalaisopiston toimistoon. Laskutuksen sujuvuuden vuoksi mahdollinen tilausviite ym. tiedot ovat välttämättömät.

Ilmoittautumalla koulutukseen osallistuja sitoutuu maksamaan maksun. Kaikki maksamattomat laskut menevät perintään. Otathan yhteyttä kansalaisopiston toimistoon viikon sisällä laskun saapumisesta, jos laskussa on huomautettavaa.

Porin kesäyliopisto ei ota vastaan Tyky-, Smartum- tai muita vastaavia seteleitä.

Pyrimme välittämään materiaalin aina sähköisesti. Kesäyliopisto voi sovittaessa tulostaa materiaalin osallistujalle erillistä korvausta vastaan (0,20 e / sivu).

Porin kaupungin henkilöstölle kaupungin sisäiset koulutukset ovat maksuttomia. Muista kesäyliopiston koulutksista he saavat pääsääntöisesti alennuksen. Jos alennusta ei myönnetä, on se mainittu koulutuksen tietojen yhteydessä.

Kesäyliopiston koulutuksiin osallistuneet voivat saada osallistumistodistuksen. Tiedustelut toimistosta.

Voit kaikissa ongelmatilanteissa ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, puh. 044-701 8272.kuva Kuva: Anu Tuovinen