Rekrytointi

Tule joukkoomme tekemään tulevaisuutta

Tarvitsemme nyt ja tulevina vuosina ammattitaitoisia, motivoituneita, kehitysmyönteisiä ja moniammatillisesta työstä kiinnostuneita osaajia erilaisiin tehtäviin. Jos tunnistat itsessäsi näitä ominaisuuksia, uusi työpaikkasi voi löytyä meiltä!

Porin perusturvakeskuksella on tarjota monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä sopivasti vastuuta. Työyhteisömme on uudistuva ja koulutusmyönteinen, ja työilmapiiri rakentava ja kannustava.

Meiltä saat kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työterveyspalvelut sekä terveyttä ja voimavaroja edistäviä henkilöstöetuja. Ymmärrämme työnantajana myös työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen liittyviä haasteita sekä kannustamme työnkiertoon.

Hyvinvoinnin edistäjä

Olemme yhdistelmä huippuosaamista, innovaatioita ja mahdollisuuksia. Teemme yhteiskunnan ja ihmisten kannalta merkityksellistä työtä edistämällä ja tukemalla hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta. Perustehtävämme toteuttamisen mahdollistaa asiakkaita kunnioittava, osaava ja määrätietoinen johtaminen sekä asiantunteva, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö. Työotteemme on moniammatillinen, asiakaslähtöinen ja asiakkaita osallistava.

Alansa edelläkävijä

Olemme edelläkävijöitä lähipalvelukeskus-, arviointiyksikkö- ja työssäoppimiskeskusmallin kehittäjinä, liikkuvien ja kotiin annettavien palvelujen tuottajina sekä moniammatillisen toimintamallin käytännön toteuttajana. Olemme avanneet syyskuussa 2014 uuden kuntouttavan sairaalan, jonka konsepti on täysin ainutlaatuinen. Rakennamme jatkuvasti myös sähköisiä palveluitamme. Kanssamme pääset kehittymään osana neljän palvelualueen kokonaisuutta.

Asuin- ja elinympäristö

Porin seudulla välimatkat ovat lyhyitä ja asumisen, vapaa-ajan ja työn yhdistäminen siten helppoa. Kulkuyhteydet toimivat hyvin, asuminen on edullista, palvelut ovat kattavat sekä harrastus- ja koulutusmahdollisuudet laajat. Myös luonto on aina lähellä. Näistä Pori tunnetaan: Ässät, Yyteri, Kirjurinluoto, murre, nahkiaiaset, kakko, meri, Pori Jazz, Porispere, SuomiAreena.

Rekrytointi esitteitä

Geriatria (pdf, 0.98 Mt) Mobiililaakari (pdf, 1.09 Mt) Yleislaaketiede (pdf, 1.08 Mt)

kuva

Ota yhteyttä

Kaikki henkilöstöryhmät: rekrytointi ja sijaisuudet
Henkilöstösuunnittelija
Anne-Marie Korsgrund-Rauvola
p. 044 701 3418
anne-marie.korsgrund-rauvola@pori.fi

Lääkärien rekrytointi
Terveys- ja sairaalapalvelut
Johtava lääkäri
Anna-Liisa Koivisto
p. 044 701 0243
anna-liisa.koivisto@pori.fi

Avosairaanhoito ja terveydenhuolto
Alueylilääkäri
Marketta Matikainen
p. 044 701 8285
marketta.matikainen@pori.fi

Hammaslääkärien rekrytointi
Johtava ylihammaslääkäri
Pauliina Hietasalo
p. 044 701 3413
pauliina.hietasalo@pori.fi

Tietoa Porin kaupungin rekrytoinnista, ks. Työpaikat