Terveyspalvelut

Terveyspalvelujen kokonaisuus pitää sisällään avosairaanhoidon ja terveydenhuollon palvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä suun terveydenhuollon palvelut. Palveluita johtaa terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja.

Sähköinen ajanvaraus

Helpottaaksemme ajanvarauksen ruuhkaa ja mahdollistaaksemme asiakkaitten ajanvarauksen muulloinkin kuin terveysasemien aukioloaikoina pyrimme jatkuvasti kehittämään sähköisiä palveluita yhteistyössä Medbit Oy:n kanssa.

Sähköiset palvelut löydät osoitteesta https://ekunta.fi. Valitse sieltä Terveys- ja sosiaalipalvelut.

Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Ajanvaraus sairaanhoitajalle

  • Palvelussa voit varata ajan oman alueesi sairaanhoitajalle. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan.

Ajanvaraus lastenneuvolaan

  • Tästä palvelusta voit varata 2-6-vuotiaiden lasten määräaikaistarkastuksen neuvolaan.


Naisten terveystarkastukset

  • Palvelussa voit varata ajan naisten terveystarkastukseen saamasi kutsun perusteella. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan.

Hammashoidon ajan muuttaminen

  • Palvelussa voit siirtää, peruuttaa tai kysellä hammashoidon jo varatuista ajoista. Palvelussa ei voi varata uutta aikaa. Valitse oikea hammashoitola ja ilmoita tietosi. Tässä palvelussa kirjautumista ei tarvita.

Hammashoito lasta odottaville

  • Tämä hammashoidon ajanvaraus on vain ensimmäistä lastaan odottaville.

Resepti- ja terveystietojen rekisteri

  • Omakanta.fi-palvelusta näet omat sähköiset reseptisi ja terveystietosi Kansallisesta terveysarkistosta. Valitse sivulta Kirjaudu Omakantaan ja kirjaudu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Lisäksi Marevan-hoidossa olevat potilaat voivat halutessaan saada tiedon INR-vastauksesta ja lääkkeen jatkoannostuksesta tekstiviestillä. Asiasta tulee sopia oman terveysaseman sairaanhoitajan kanssa.

Varatuista ei-kiireellisistä vastaanottoajoista lähetämme tekstiviestimuistutuksen kaksi päivää ennen vastaanottoaikaa.

Ajan peruuttaminen

Varatun ajan voi peruuttaa soittamalla palveluneuvontaan puh. 02 623 4300.

Palveluneuvonnasta saa myös ohjeita perusturvan palveluista ja tietoa esim. tukimahdollisuuksista. Palveluneuvojaan saa yhteyden myös lähettämällä viestin Porin kaupungin nettisivujen kautta.

Lisätiedot:

Hannele Oksanen
Osastonhoitaja, avoterveydenhuolto
Sähköisen asioinnin työryhmän pj
Porin perusturvakeskus
puh. 044 701 4513

Ensiapu ja päivystys

p. (02) 627 6868

Sijainti- ja aukiolotiedot