Matkakeskus

kuva


Porin uusi matkakeskus avattiin 1.9.2017. Suurin osa linja-autojen kauko- ja lähiliikenteestä sekä osa paikallisliikenteen vuoroista sai uudeksi lähtöpaikakseen matkakeskuksen, joka sijaitsee Asema-aukiolla rautatieaseman yhteydessä. Kaikki vuorot, jotka ennen lähtivät linja-autoasemalta, lähtevät nyt matkakeskuksesta. Matkakeskukselta ydinkeskustaan on matkaa noin yksi kilometri.

Tutustu alasivuilla tarkempiin tietoihin:


Matkakeskuksen välittömästä läheisyydestä löytyvät mm. Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK, Satakunnan keskussairaala, Porin lentoasema, Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalue ja Suomen ilmailuopisto. Tavoitteena on kehittää matkakeskuksen alueesta viihtyisä ja monipuolinen palvelukeskus.

Matkahuollon palvelut pysyvät vanhalla linja-autoasemalla toistaiseksi.

Ajankohtaista

Portaalitunnelissa myös bussiliikennettä

Rautatien alittavan portaalikäytävän kautta pääsee kulkemaan matkakeskukselta keskussairaalan suuntaan Tiilimäen alueelle. Portaalitunnelista kulkee kevyen liikenteen lisäksi cityliikenteen bussi. Tunnelissa on 15 km/h nopeusrajoitus. Cityliikenteellä on oma kaista Matkakeskuksen suunnasta tullessa vasemmassa reunassa. Oikeanpuoleinen kaista on tarkoitettu kevyelle liikenteelle.

Matkakeskuksen kartta

kuva Kuva avautuu suureksi klikkaamalla.


kuva
kuva