Yleisten alueiden käyttöluvat

kuva


Yleisten alueiden, eli katujen, puistojen ja torien käyttäminen tapahtumia järjestettäessä tai liiketoimintaa harjoitettaessa edellyttää maanomistajan luvan. Lupaa yleisen alueen käyttämiseksi on haettava Teknisen palvelukeskuksen kiinteistövarallisuudesta hakemuksella.

Hakemus on jätettävä viimeistään 14 vuorokautta ennen tapahtuman ajankohtaa. Muut viranomaiset eivät käsittele heille jätettyjä hakemuksia, ellei liitteenä ole maanomistajan lupaa.

Lupa on maksullinen ja maksu määräytyy käyttötarkoituksen mukaan. Katualueen, pysäköintipaikkojen, mainostilan ja terassipaikkojen vuokraaminen on erikseen hinnoiteltu.

Yleisten alueiden käyttölupahakemus

Kaupungin keskustan alueella yleiset alueet on jaettu toimialueisiin. Kauppatoria ylläpitää ja sillä olevat myyntipaikat (päivätoripaikat) vuokraa pysäköinninvalvonta. Torivalvojina toimivat Esa Uusitalo (puh. 044 701 1834) ja Tommi Nylund (puh. 044 701 4110).

Kävelykadun ja Eetunaukion myyntipaikkojen sekä torin tapahtumavuokrauksen hoitaa Satakunnan Viikko, www.kävis.fi . Toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki, puh. 044-73 73 373.

Kirjurinluodon ja sen vieressä olevan palvelupuiston, Kirjurinluoto-Arenan sekä Hanhipuiston lupa-asioita hoitaa Tekninen Palvelukeskus.

Kirjurinluodon alueen vuokrapaikkahakemus